Unikatowe Forum dla VIPów LO im Władzia Sikorskiego
Obywatel
4219793No wiec jestem Arek. hmmm bede uczeszczał na profil europejski... hmm... niektórzy moze mnie znają, a moze o mnie słyszeli, a może i nie Mimo wszystko wiekszosc napewno pozna mnie w tej przecudownej szkole
zupełnie nei wiem co więcej mogę o sobie napisać wiec: So long
ooo tego tez znam az do znudzenia mozecie sie mnie spytac co robil np. dzisiaj o 5 hehe spokojnie wam powiem moge wam powiedziec ile ma par butow chyba tez powiem now sumie to nie wiem ale moge wam powiedziec ile ma piecy do gitar hehehe o to wam moge powiedziec hehe i ile ma gitar w domu oo albo ile ma komentarzy na allegro hehe albo ile ma palcy u nog tez wam powiem wszystko o nim wiem hehe 9 zasranych lat w jednej klasie i 6 w jednej lawce i jeszcze conajmniej 3 lata razem w klasie i w lawce no jesli ze mna te 12 lat to gosc jest niezly nie ma co hehehe:DP
właśnie Mariuszq jak możesz mówić zasranych... heheh i tak wiem ze był giciorek... a my sie tak dowalamy z caroline o to "zasranych" a gruncie rzeczy wiemy ze nie załujesz ;]
pozdRóffKaaa:))))
Obywatel
4219793a ja o nim nic nie wiem, więc sie nie wypowiadam
Obywatel
4219793przyzwyczaiłem się wszystko co tu napisali to prawda xD bo jakbym napisał, ze nie to by wyszło, ze sie bronie wiec coś w tym jest a tak skoro napsize, ze prawda to i tak wyjdzie na to samo na co by wyszło gdybym napisał, ze to nie prawda. proste
Obywatel
4219793hehe przypomniał mi się pewien docip o Kochanowskim, który nei wszyscy rozumieją xD